Waarom zou je een onlinecursus over de overgang volgen?

Natuurlijk is er op internet al veel te vinden over de overgang echter  geeft dit alles veel informatie maar niet altijd de juiste adviezen die bij jou persoonlijk passen. De vrouw van nu combineert haar werk met het moederschap, met het huishouden en met de zorg om ouders en schoonouders. Tijd voor jezelf vrijmaken is maar al te vaak niet je prioriteit , helaas. Een afspraak maken bij een zorgverlener schiet er vaak bij in of gebeurt uiteindelijk als je dusdanig veel klachten hebt dat het dagelijks functioneren lastig wordt.

Een onlinecursus biedt de oplossing voor je. Je hoeft geen afspraak te maken en kan in je eigen omgeving aan de slag. Waar je bent , wanneer en zo vaak  je wilt kun je inloggen in je eigen leeromgeving. Of je nu op vakantie bent in het buitenland  of op de camping het maakt niet uit.

Met goede kennis en adviezen over de overgang kun je direct aan de slag om wat aan de klachten te doen maar ook goed voorbereid de overgang in gaan. Meer kennis over wat is de overgang, het herkennen en erkennen van klachten. Wat kun je er zelf aan doen om de hormonale balans terug te krijgen door middel van o.a. voeding en leefwijze maar ook zelf een keuze kunnen maken in reguliere en /of alternatieve therapie.

Tijdens deze onlinecursus leer je de vaardigheden om grip te krijgen op de hormoon dip. Het voordeel is dat je de onlinecursus in eigen tempo kan volgen.

Als je toch de voorkeur geeft aan persoonlijk advies kan er gekozen worden voor het Pluspakket of Vip-pakket.

Deze pakketten bieden aan de hand van de keuze naast de onlinetraining Eerste Hulp Bij Overgang ook tweemaal een uur online-coaching individueel of in een groepssessie met Henriëtte Rijsdijk en tevens een eenmalig consult met een leefstijl/ voedingscoach.

De groepssessie bestaat uit maximaal 10 deelnemers en hierin bespreken we vragen, klachten en krijg je persoonlijke adviezen.

Voordelen van de onlinecursus Eerste Hulp bij Overgang

  • Een afspraak maken is niet nodig. Na inschrijving kan je direct aan de slag.
  • Onbeperkt inloggen vanaf elke locatie.
  • Op elk moment van de dag toegang tot adviezen en tips.
  • Werken in eigen leeromgeving op eigen tempo.
  • Je houdt de regie in deze levensfase.
  • Werken aan eigen behandelplan.
  • Niet wachten op een afspraak maar direct aan de slag.
  • Jaar lang toegang tot alle kennis over de overgang.
  • Na registratie en betaling direct toegang tot de cursus.
  • Heb je het Plus – of Vippakket gekozen? Na inschrijving direct online afspraak inplannen.