De onlinecursus Overgang Online

De overgang kent vier fasen. Voor het volgen van deze cursus is het niet van belang in welke fase van de overgang je zit.

De cursus is opgedeeld in 14 modules en opgebouwd in een volgorde waarin de komende weken de meest voorkomende overgangsklachten en de bijbehorende adviezen besproken worden.

Elke module bevat een bepaald onderwerp en wordt ingeleid door een filmpje. Naast de uitleg en opdrachten krijg je adviezen en tips om de klachten aan te pakken. Voeding, beweeg- en leefstijl adviezen zijn hier ook een onderdeel van.

Wil je echter snel aan de slag met een specifieke klacht dan kan je direct in het module overzicht in één oogopslag zien waar je het desbetreffende onderwerp kan vinden en welke adviezen en tips hierbij horen.

Geen enkele vrouw en levenssituatie is gelijk en het is van groot belang dat je zelf kan beoordelen welke manier van aanpak het beste bij je past. Eigen keuzes maken is de beste weg voor een goed en doeltreffend eindresultaat.

Naast de kennis en adviezen die gegeven worden moet je ook zelf aan de slag d.m.v. opdrachten, bijhouden van invullijsten etc. Aandacht voor voeding, beweging en stress is van belang voor een goed eindresultaat.

Als je toch de voorkeur geeft aan persoonlijk advies dan kan je je kiezen voor het Pluspakket of Vip-pakket.

In het Pluspakket is er de mogelijkheid om online aan een groepssessie deel te nemen. Deze bestaat uit maximaal 10 deelnemers en hierin bespreken we vragen, klachten en krijgt men persoonlijke adviezen. Tevens een eenmalig consult met een leefstijl/ voedingscoach. Voor de groepssessies reserveer je digitaal een plek naar keuze. Deze online-sessies worden zowel overdag als in de avond gehouden.

Wil je echter privé met Henriëtte in gesprek dan is het Vip-pakket de beste keuze. Je krijgt dan tweemaal 60 minuten een online gesprek. Er wordt persoonlijk een afspraak met je gemaakt wanneer het beste voor je uitkomt. Tevens een eenmalig consult met een leefstijl/ voedingscoach.

Voor welk pakket je ook kiest je kan je altijd aansluiten bij de besloten Facebook-groep om met anderen in gesprek te komen en ervaringen te delen.